Opera Mobile Classic

Opera Mobile Classic 12.1.8

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Oudere versie van Opera Browser blijft uitstekend

Opera Mobile Classic is de vorige versie van Opera, die in mei 2013 verscheen. Opera Mobile Classic blijft één van de meest complete browsers voor je Android-toestel. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer snel
  • Snelkiesmenu
  • Browsen met tabbladen
  • Bookmark Sync
  • Ondersteunt Flash-inhoud

TEGEN

  • Niets noemenswaardigs

Excellent
9

Opera Mobile Classic is de vorige versie van Opera, die in mei 2013 verscheen. Opera Mobile Classic blijft één van de meest complete browsers voor je Android-toestel.

Gemaakt voor comfort

Opera Classic Mobile heeft een handige interface, snelkeuze voor je favoriete websites, tabbed browsing, social bookmarking en een synchronisatieservice voor de gebruikers van de desktopversie van Opera.

Ervaring en functies

Door de verscheidenheid van functies en vele updates is Opera één van de meest efficiënte webbrowsers voor Android.

Opera Browser vs Opera Mobile Classic

Omdat een aantal gebruikers niet zo tevreden was over de meest recente uitvoering van Opera Browser, heeft Opera deze oudere versie weer in de app store gezet. Hou jij het ook liever bij het oude? Download dan nu Opera Mobile Classic.

Meeste download Browsers voor Android

Meer